iPad mini vekrijgbaar in VS vanaf 329 dollar

De geruchten blijven maar rond gaan op internet over de nieuwe iPad mini welke Apple waarschijnlijk dinsdag tijdens het Apple event zal gaan aankondigen. De nieuwe iPad is voorzien van een kleiner scherm met mindere resolutie om zo de prijs lager te houden dan zijn voorgangers.

Vandaag zijn er enkele details verschenen op internet over de prijs in de Verenigde Staten, De iPad mini zal in twee modellen uitgebracht worden, het eerste model is WiFi only en het tweede model is een WiFi+3G model. Het goedkoopste model zal verkocht worden voor 329 dollar, bij dit model is de tablet voorzien van 16Gb geheugen en WiFi Only  Het 16GB model+ wifi en 3G kost volgens de geruchten 429 dollar. Dit is nog een behoorlijke voor een iPad mini.

In onderstaande schema kan je heel duidelijk zien wat de uitgelekte prijzen zijn van de iPad mini in de VS. Zoals je kan zien is het duurste model 659 dollar. Volgens de geruchten krijgt de iPad mini een 7.85- inch display en zal voorzien zijn van de nieuwe Lighting connector. Ook zijn er diverse camera’s aanwezig een een licht maar ook dun design.

Of de iPad mini een succes zal worden is nog niet duidelijk, de prijs is namelijk redelijk hoog in vergelijking met de Nexus 7 en Kindle Fire.

 

Vorig artikelSimyo 100 belminuten en Sms’jes voor 3 euro p/m
Volgend artikelApple verwijdert alle Java plugins uit OS X webbrowsers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in