Yarvik lanceert nieuwe Xenta tablets

Yarvik heeft vandaag twee nieuwe modellen toegevoegd aan de Xenta serie, het gaat hierbij om een 7 inch Tab07-200 en een 10 inch Tab10-201 Xenta. Beide tablets zijn voorzien van een dual-core processor en draaien op de nieuwste Android 4.1 Jelly Bean.

De Yarvik Tab07-200 is voorzien van een 7-inch IPS display welke beschikt over een resolutie van 1024×600 pixels. Het 10 inch model beschikt over een resolutie van 1280×800 pixels. Verder zijn alle specificaties van beide modellen nagenoeg gelijk. Beide tablets zijn voorzien vane en 1.6Ghz dual core processor, 1GB aan werkgeheugen, een USB 2.0 poort, HDMI uitgang, MicroSD card reader, Wifi en  Bluetooth 4.0. Aan de voorzijde is een VGA webcam aanwezig en op de achterzijde een 2 megapixel camera.

De TAB07-200 is voorzien van 8GB opslaggeheugen en een kleinere 3.5mm audiojack. Het grotere model is voorzien van 16GB opslaggeheugen een een 3.5mm audojack, dit zijn dan ook de enige verschillen. Beide modellen zijn voorzien van Android 4.1 Jelly Bean en hebben toegang tot de Google Play Store, dit was bij oudere Yarvik tablets nog niet het geval.

De nieuwe Yarvik Xenta tablets moeten binnenkort op de markt verschijnen. Er is op dit moment nog geen informatie beschikbaar over de prijs.

Vorig artikelNieuwe Samsung Chromebook direct uitverkocht
Volgend artikelApple Store momenteel offline vanwege iPad mini evenement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in