Volledige specificaties en foto’s Google Nexus 10 uitgelekt

Vandaag zijn er weer een aantal foto’s en specificaties gepubliceerd van de Google Nexus 10. De Nexus tablet bevat een 10-inch scherm welke een resolutie bevat van 2560×1600 pixels. De foto’s zijn afkomstig van de website Briefmobile.

Het is nog onduidelijk hoe de bron aan de tablet is gekomen. Wel zijn alle specificaties beschreven welke aanwezig zijn in de tablet. Uit de specificaties blijkt dat de 10-inch tablet welke door Samsung gepresenteerd zal worden beschikt over goed hardware.

De tablet krijgt een 10-inch scherm met een resolutie van 2560×1600, met deze resolutie heeft het scherm een pixeldichtheid van 298. Samsung zal een Super Amoled paneel gebruiken voor deze tablet.  Daarnaast zit de nieuwe generatie Exynos-processor in de tablet verwerkt die voorzien is van een Cortex A15-kern. De dualcore processor werkt op een snelheid van 1.7Ghz

Standaard heeft de tablet 2GB aan ram en 16GB intern geheugen. Aan de achterkant is een 5-megapixel camera aanwezig. Het design heeft veel weg van de Samsung Galaxy Note 10.1, maar is wat strakker en op de achterkant is in het groot het Nexus-logo te zien, ook is de achterkant waarschijnlijk van aluminium gemaakt.

De tablet draait op Android 4.2, bij deze nieuwe versie is het mogelijk om meerdere user-account aan te maken. Waarschijnlijk zal Google aanstaande maandag de tablet wereldwijd aankondigen tijdens een gepland evenement.

Vorig artikelApple Store Apps nu 12,5 procent duurder
Volgend artikeliPad 3 bezitters boos om snelle lancering iPad 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in