Nexus 10 tablet verschenen in korte video

Volgens alle geruchten zou Google aanstaande maandag een aantal nieuwe producten aangekondigden, waaronder de nieuwe Nexus 10.  Google heeft enkele dagen geleden laten weten dat het Android evenement van aanstaande maandag is afgelast vanwege de orkaan Sandy.

Vandaag is er een korte video van 5-seconden opgedoken van de nieuwe Nexus 10 tablet. Het bewegende beeld van een paar seconden laat het homescreen zien van de Nexus 10 en het opstarten van de Chrome-browser. De Nexus 10 krijgt een aantal behoorlijke specificaties waaronder een IPS scherm met een resolutie van 2560×1600 pixels. Ook is de tablet erg compact en dun. De website briefmobile heeft de tablet vergeleken met een Acer A10o.

De Nexus 10 is voorzien van Android 4.2 en bevat 2GB Ram en 16GB intern geheugen. Daarnaast zit de nieuwe generatie Exynos-processor in de tablet verwerkt die voorzien is van een Cortex A15-kern. De dualcore processor werkt op een snelheid van 1.7Ghz.

Standaard heeft de tablet 2GB aan ram en 16GB intern geheugen. Aan de achterkant is een 5-megapixel camera aanwezig. Het design heeft veel weg van de Samsung Galaxy Note 10.1, maar is wat strakker en op de achterkant is in het groot het Nexus-logo te zien, ook is de achterkant waarschijnlijk van aluminium gemaakt.

Video:

 

Vorig artikelMSI lanceert nieuwe AE2282 All-in-One pc met Windows 8
Volgend artikelZAGG komt met twee nieuwe iPad mini cases

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in