HTC start uitrol Android 4.1 voor One X en One S in Europa

Eerder was al bekend dat HTC was begonnen met de uitrol van Android 4.1 in Taiwan. Deze week is ook bekend geworden dat HTC de update deze week zal uitrollen in Europa. De nieuwe update is voorzien van een aantal updates en nieuwe functies waaronder Google Now en de nieuwe HTC Sense 4 interface.

HTC is begonnen met de uitrol in Taiwan, maar gebruikers van de HTC One X en HTC One S uit Europa melden ook dat de update beschikbaar is voor het toestel. Het is dus zeker dat langzaam ook de rest van de wereld waaronder Nederland de update moet verwachten voor het eind van de maand. De update wordt op volgorde van klantnummer uitgerold, hierdoor zijn sommige gebruikers van het land al sneller aan de beurt voor de update.

De nieuwe Android 4.1 update kan je via de over-the-air mogelijkheid downloaden en installeren. De update is ruim 353MB groot en is voorzien van veel nieuwe functies waaronder de nieuwe Sense 4.0 skin, HTC Watch en de applicatie Google Now. Ook is het toestel veel stabieler en sneller geworden door de Android 4.1 update.

 

 

Vorig artikelVodafone storing: opwaarderen niet mogelijk
Volgend artikelLG Nexus 4 officieel aangekondigd door LG en Google

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in