Asus geeft Nexus 7 bezitters cadeaubon van 30 euro

De Nexus 7 is op dit moment een erg populaire tablet welke verkocht wordt voor een zeer goede prijs. Google en Asus hebben een aantal weken gelden een 32GB model geïntroduceerd. In veel landen was de prijs van de Nexus 7 met 16GB geheugen een stuk goedkoper terwijl deze in Nederland niet meer verkrijgbaar was.

Om consumenten die de 16 GB tablet tussen 29 september en 29 oktober voor de oude prijs (249 euro) hebben gekocht, komt Asus met een mooie actie. Het bedrijf heeft namelijk een cadeaubon weg ter waarde van 30 euro, deze cadeaubon kan je gebruiken om bijvoorbeeld accessoires te kopen in de online winkel van Asus. Het enige wat je moet doen is je Nexus 7 registreren op de website van Asus en via het aanmeldingsformulier een aankoopbewijs meesturen.

Deelname-eisen:
1. Aanschafdatum Nexus 7 t/m 29 oktober 2012.
2. Nexus 7 gekocht via onze fysieke winkelkanalen en hun online winkels.
3. Voltooi uw registratie op de ASUS-ledensite ASUS member site
4. Stuur uw aankoopbewijs in

Regels:

1. Kortingsbon geldig op online aankopen via de ASUS Shop gedurende de periode 30/10/2012 t/m 31/12/2012.
2.Nieuwe leden dienen de registratie te voltooien en zich gedurende de campagneperiode aan te melden via een e-mail inclusief aankoopbewijs om in aanmerking te komen voor een kortingsbon.
3. Registratie bij ASUS en deelname aan de kortingsboncampagne verplicht u NIET een bestelling te plaatsen.
4. Als u een kortingsbon ontvangt, is deze niet in te wisselen voor geld. De bon kan uitsluitend gebruikt worden voor korting op een bestelling in de ASUS Shop.
5. U erkent dat ASUS Technology Pte. Ltd, naar eigen goeddunken, zich het recht voorbehoudt om het gebruik van deze kortingsbon te wijzigen of op elk gewenst moment te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Meer informatie op de website van Asus

Vorig artikelLG Nexus 4 en iPhone 5 vergeleken in video
Volgend artikel“Nexus 7 ontploft in China”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in