Diverse HTC smartphones ontvangen nieuwe software-update

Vandaag heeft HTC een aantal nieuwe software updates uitgebracht naar een aantal toestellen waaronder de HTC Desire Z, HTC Desire, HTC Desire HD en HTC Wildfire, de update is bedoeld voor meer stabiliteit waardoor de snelheid en beveiling verbeterd zijn.

Beveiling was ook nodig omdat het mogelijk was om door middel van een link het toestel volledig te resetten naar de fabrieksinstellingen, het is nog onduidelijk of dit probleem met de update is verholpen. De update is door middel van de Over The Air functie te downloaden. De update is ongeveer 14 tot 16 MB groot.

Op twitter en Facebook zijn berichten binnen gekomen dat de update beschikbaar is voor de HTC Desire, HTC Desire Z, HTC Desire HD, HTC Sensation, HTC Sensation XE, HTC Desire S en de HTC Wildfire. HTC heeft waarschijnlijk alleen de oudere smartphones een update gegeven aangezien de nieuwe  HTC One serie ontbreekt.

Vorig artikelPS Vita firmware 2.00 vanaf nu beschikbaar als download
Volgend artikelNexus 4 waarschijnlijk vanaf januari 2013 verkrijgbaar in Nederland

2 REACTIES

  1. Vandaag melding voor een system update. Dus braaf gedownload en geinstalleerd. Wat denk je? Ja inderdaad alle apps weg en dus opnieuw downloaden. Gaat htc alle betaalde apps vergoeden? Ook nog rechts onder in het scherm een vervelende tekst “veilige modus” die niet weg te krijgen is van het scherm. HTC wat zijn jullie aan het doen in vredesnaam…..

  2. Ik kreeg ook een melding voor de systeem update en heb die uitgevoerd op mijn HTC desire HD. Ik was vervolgens al mijn instellingen kwijt. Alle apps weer downloaden en alle instellingen instellen heeft veel tijd gekost.
    Vandaag kwam wéér een melding met ‘systeem update’ beschikbaar t.b.v. meer systeem stabiliteit. Ben ik dan WEER alles kwijt?
    Lekker efficiënt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in