Nieuwe iMacs voor kerst beschikbaar

Apple heeft ongeveer één maand geleden een aantal nieuwe iMac modellen aangekondigd, ondanks de geruchten heeft de iMac een flinke vertraging opgelopen. Apple heeft vandaag bevestigd dat de nieuwe iMacs voor de kerst beschikbaar zullen zijn. Vanaf vrijdag is het 21,5-inch model al vekrijgbaar in Nederland. Voor de grotere versie is de levertijd iets langer.

De nieuwe iMacs zijn een flink stuk dunner in vergelijking met zijn voorgangers, door het weglaten van diverse onderdelen en het gebruik van nieuwe onderdelen is de nieuwe iMac een flink stuk dunner in vergelijking met de voorgangers. Op verschillende plaatsen is de iMac maar 5 millimeter dun. Dankzij de zogenaamde Fusion Drive, welke SSD-geheugen combineert met een magnetische schijf, heeft de gebruiker de beschikking over razendsnelle opslag welke toch betaalbaar is gebleven.

Momenteel zijn de nieuwe iMacs al zichtbaar in de Apple Store alleen zijn deze nieuwe modellen nog niet te bestellen. De goedkoopste iMac met een 21,5 inch scherm kost 1379 euro, de duurdere variant van de 21,5-inch versie kost 200 euro meer.

Het 27-inch model kost 1899 euro en zal volgend de verwachting in december vekrijgbaar zijn, deze variant is er ook in een verbeterde versie waarbij de videokaart en processor verbeterd zijn, deze update kost 180 euro extra.

Vorig artikelNokia Lumia 920 vanaf januari verkrijgbaar in Nederland
Volgend artikelBest Buy bevestigt komst Wii Mini

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in