Nokia Lumia 920 vanaf januari verkrijgbaar in Nederland

Het nieuwe vlaggenschip van Nokia de Lumia 920 zal pas vanaf januari in Nederland verkocht worden, Nokia heeft dat vandaag laten weten tegen over Nu.nl. In diverse Europese landen is het toestel sinds november al verkrijgbaar, ook in De Verenigde Staten wordt het toestel momenteel al verkocht.

Een woordvoerder van Nokia Nederland heeft tegen over Nu.nl laten weten dat het toestel pas in januari in de Nederlandse winkels moet liggen, omdat het bedrijf de telefoons gefaseerd uitrol. Ook de Lumia 820 zal vanaf januari in Nederland verkocht worden. De Lumia 920 zal inclusief draadloze oplader 599 euro gaan kosten. De Lumia 820 kost 499 euro.

De lumia 920 is voorzien van een 4,5 inch PureMotion HD+ scherm met een resolutie van 1280×768 pixels. Verder heeft de Smartphone een Qualcomm Snapdragon S4 processor, dit is een snelle dual core processor met een snelheid van 1,5Ghz. Ook heeft het toestel 1GB aan ram geheugen

De Lumia 920 is verder voorzien van  de nieuwe Windows Phone 8. In totaal beschikt de smartphone over een opslagcapaciteit van 32 GB en 7 GB aan online Skydrive opslagcapaciteit. Verder heeft het toestel een 8,7 megapixel camera aan de achterkant en een hoge kwaliteit camera van 1,2 megapixels aan de voorkant. De camera is verder voorzien van de nieuwe PureView technologie.

 

 

Vorig artikelEerste Apple 1 geveild voor 400.000 euro
Volgend artikelNieuwe iMacs voor kerst beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in