Wolfgang AT-AS43D2 smartphone vanaf 15 december voor 159,00 euro

Enkele maanden geleden op 1 september ging de populaire Aldi Wolfgang AT-AS43D2 Smartphone in de verkoop voor een bedrag van 179,00 euro. Deze smartphone was erg populair daarom is deze smartphone opnieuw in de verkoop gegaan voor een zeer aantrekkelijke prijs. De Wolfgang AT-AS43D2 smartphone zal namelijk verkocht worden voor 159,00 euro.

Het toestel beschikt over Android 4.0 en heeft een 1Ghz processor met 512MB aan Ram geheugen. Standaard is het toestel voorzien van Android 4.0 met een opslagcapaciteit van 4GB, dit kan je uitbreiden tot maximaal 32GB door middel van een micro-sd kaartje.

Het toestel heeft een 4,3″ scherm met een resolutie van 480×800 pixels. In vergelijking met een aantal maanden geleden is deze smartphone dit keer erg scherp geprijsd waardoor het een erg goed toestel is met de dual-sim mogelijkheid. Dual-sim betekend dat er ruimte is voor twee simkaarten welke je geheel los van elkaar kan gebruiken, dit is bijvoorbeeld makkelijk als je twee verschillende nummers gebruikt.

Wij hebben dit toestel in onze handen gehad en het is een prima en dergelijke smartphone welke prima functioneert. Het toestel is standaard voorzien van Android 4.0 zonder extra software, hierdoor kan het toestel geheel naar eigen smaak ingesteld worden zonder overtollige programma’s.

De smartphone is snel en reageert erg goed, de dual-sim werkt afzonderlijk waardoor je beide sims tegelijk kan gebruiken. Enkele tijd geleden heeft de Aldi ook de nieuwe Wolfgang Se smartphone uitgebracht, een vergelijking tussen de AT-AS43D2 en Wolfgang SE kan je op onderstaande afbeelding bekijken. Een review van de Wolfgang SE smartphone kan je uiteraard op deze pagina bekijken

Beide toestellen werken erg prettig en werken gewoon goed, zonder problemen. Wij hebben de  AT-AS43D2 smartphone een tijdje gebruikt en het is een prima toestel en is zeker het bedrag van 159,00 euro waard. Het toestel is erg populair wij raden daarom aan om vroeg bij de Aldi te staan als je zo’n toestel wil bemachtigen. Vanaf 15 december zal dit toestel verkocht worden bij alle Aldi filialen.

Vorig artikelGoogle+ heeft 135 miljoen actieve gebruikers
Volgend artikelWinactie: Kaspersky geeft kerstcadeau’s weg

3 REACTIES

  1. Ik kan niet vinden of dit toestel ook een IR poort heeft. Ik zou een remote control app willen gebruiken. (dijit)

    Kan iemand vertellen of dit toestel een IR (Infra Rood) poort heeft ???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in