Samsung presenteert Galaxy Grand met dual sim mogelijkheid

Samsung heeft vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd aan de Galaxy serie, het gaat hierbij om de Galaxy Grand welke is voorzien van een 5-inch scherm en dual dual sim functionaliteit. Samsung heeft dit nieuws vandaag bekend gemaakt.

Een prijs is op dit moment nog niet beschikbaar, maar volgens de verwachting zal het een stuk lager zijn in vergelijking met de Galaxy SIII en Galaxy Note II. De Galaxy Grand is voorzien van een processor welke gebruik maakt van een dual core processor, hierdoor kan de prijs redelijk laag blijven. Het toestel beschikt over een 1,2Ghz dual core chip, een 8 megapixel-camera en een dual sim functionaliteit.

Het toestel beschikt over een 5-inch TFT LCD-scherm, in vergelijking met de duurdere versies is dit scherm van slechtere kwaliteit . Het toestel meet 143,5×76,9×9,6 millimeter en is daarmee iets kleiner dan de Note II, maar groter dan de S III.

De Galaxy Grand is de goedkope opvolger van de populaire Galaxy Note, het is nog onduidelijk wanneer het toestel verkocht zal worden, waarschijnlijk zal het toestel niet verkocht worden in Nederland.

Vorig artikelTwitter heeft 200 miljoen actieve leden
Volgend artikelGoogle Maps applicatie voor iOS 10 miljoen keer gedownload

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in