Asus werkt aan nieuwe en bijzonder goede tablet

Asus heeft al meerdere tablets gemaakt, en is op het moment bezig met een nieuwe tablet die moet gaan draaien op Android. Dit is duidelijk te zien aan nieuwe benchmarkstatistieken, gemeten door de applicatie AnTuTu. De tablet haalde een een erg goede score; 13046 punten.De tablet, die tot nu toe nog naamloos door het leven gaat, heeft een 1,7 Ghz quadcore processor in zich en draait op Android 4.1.1 Jelly Bean. De processor is waarschijnlijk de opvolger van de NVIDIA Tegra 3-chipset, die onder andere in de Nexus 7 wordt gebruikt. Verdere specificaties zoals een schermformaat of resolutie ontbreken nog.

Het is mogelijk dat de tablet al snel wordt onthuld, namelijk tijdens de CES beurs in januari. Daarnaast zou het kunnen dat Asus nog meer apparaten gaat presenteren, eerder doken al geruchten op over een zeer goedkope Nexus tablet. Deze tablet zou $99 gaan kosten, al wordt het waarschijnlijk geen echte Nexus (dus met snelle Androidupdates) zoals de Nexus 4, 7 en 10.

Asus begint zich al aardig thuis te voelen op de tabletmarkt en is dus bezig met verschillende tablets. Meer informatie over deze tablets volgt hoogstwaarschijnlijk tijdens de CES, die start op 8 januari. Of wie weet lekt er daarvoor nog meer informatie naar buiten.

Wij houden u op de hoogte.

Vorig artikelBlackberry Z10 + algemene informatie
Volgend artikelHTC bezig met Android 4.1 voor de HTC One S

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in