Hackulous: bedrijf achter Installous stopt definitief

Hackulous is het bedrijf achter de populaire iOS hack applicatie Installous, Hackulous heeft definitief besloten om per direct de deuren te sluiten en te stoppen met de applicaties. Installous werkt op een gejailbreakt iOS apparaat, de applicatie is te downloaden vanuit Cydia.

Installous is een applicatie waarmee je in combinatie met een jailbreak gratis betaalde applicaties kan downloaden zonder ervoor de betalen. Het bedrijf heeft het al een langere tijd erg zwaar aangezien het bedrijf onder vuur staat door kleine partijen welke zich hard maken voor auteursrechten.

Hackulous laat het volgende weten:

We zijn bedroefd dat we aan moeten kondigen dat Hackulous ophoudt met bestaan. Na vele jaren is onze community stil komen te staan en de forums zijn een spookstad geworden. Het is moeilijker geworden om ze te onderhouden en online te houden, ondanks de toewijding van het bestuur. We zijn ontzettend dankbaar voor de steun die we hebben mogen genieten en hopen dat nieuwe, betere communities zullen ontstaan in onze afwezigheid.’

Vorig artikelApple Store Opéra in Parijs overvallen
Volgend artikelHua Shan best gelezen Wikipedia artikel van 2012

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in