Een ander schermformaat en nieuwe kleuren voor de iPhone 5S?

Nieuwe kleuren?

Tot voor kort waren de iPods, iPads en iPhones maar in beperkte kleuren beschikbaar. Recent bracht Apple daar met de vijfde iPod serie verandering in, de iPod 5 was in naast het zwart/antraciet en wit/zilver ook in andere kleuren beschikbaar. Nu de gekleurde iPods een groot succes zijn denkt Apple na over de volgende stap: iPhones en iPads in nieuwe kleuren.

Volgens Brian White, analist van Topeka Capital Markets, is Apple van plan de iPhone 5S in de kleuren roze, geel en blauw op de markt te brengen. Natuurlijk blijven ook de standaard kleuren beschikbaar (zwart/antraciet en wit/zilver). De iPhone 5S wordt in het tweede of derde kwartaal dit jaar verwacht en zal waarschijnlijk in diverse kleuren in de schappen belanden. Als de ”gekleurde” iPhone aanslaat zou ook de iPad in verschillende kleuren beschikbaar komen.

Schermformaten

Daarnaast is er ook nog het gerucht dat de iPhone 5S in verschillende formaten gaat verschijnen. Apple heeft tot en met de iPhone 4S een schermformaat van 3,5 aangehouden, maar de iPhone 5 kreeg een wat groter scherm (4 inch). Volgens bepaalde bronnen krijgt de iPhone 5S ook een 4 inch scherm, anderen zeggen juist dat Apple weer teruggaat naar de vertrouwde 3,5 inch. Ik denk dat de iPhone 5S een scherm van minimaal 4 inch krijgt, omdat huidige én nieuwe toptoestellen een steeds groter scherm krijgen. 5 Inch wordt een beetje de standaard, dus zou het een aparte zet zijn van Apple al gaan ze terug naar de 3,5 inch. En tenslotte is er ook nog het gerucht dat de iPhone 5S in verschillende formaten gebracht wordt, namelijk een 3,5 en een 4 inch versie.

Reageer!

Welk formaat denken jullie dat de iPhone 5S krijgt? Wat vinden jullie fijner, een 3,5 inch scherm zoals de iPhone   4(S) of een groter scherm van 4 inch zoals de iPhone 5? Of moet de 5S een nóg groter scherm krijgen? En wat vinden jullie van de kleuren, zouden jullie een rode of een blauwe iPhone kopen? Of houden jullie het liever bij het standaard zwart en wit?

Vorig artikelSamsung Galaxy Note II in 2 nieuwe kleuren?
Volgend artikelSpotify stop met functie muziek downloaden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in