Alcatel introduceert nieuwe One Touch Tablets

Alcatel heeft vandaag tijdens de CES in Las Vegas een aantal nieuwe producten gepresenteerd waaronder de nieuwe serie budget Android tablets, de tablets zijn voorzien van een goed prijskaartje waardoor Alcatel een nieuwe markt in wil gaan om zo te concurreren met de Nexus 7 en iPad Mini.

Alcatel One Touch Tab 7 HD

Als eerste heeft Alcatel vandaag de nieuwe One Touch Tab 7 HD gepresenteerd, dit is een tablet welke verkocht zal worden voor een bedrag van $149 dollar. Deze tablet is voorzien van een 7-inch HD IPS scherm met een resolutie van 1280×900. De tablet beschikt over een dual core processor welke geklokt is op 1.6Ghz. Verder is er 1GB RAM- en 8GB aan opslaggeheugen aanwezig, ook beschikt de tablet over een 2 megapixel camera op de achterzijde en een 2 megapixelcamera aan de voorzijde.

Alcatel One Touch Tab 8 HD

De One Touch 8 HD is bijna gelijk aan de One Touch 7HD, het enige verschil is dat deze tablet beschikt over een iets groter scherm en een lagere resolutie van 1024×768. De tablet beschikt over een dual core processor welke geklokt is op 1.6Ghz. Verder is er 1GB RAM- en 8GB aan opslaggeheugen aanwezig, ook beschikt de tablet over een 2 megapixel camera op de achterzijde en een 2 megapixelcamera aan de voorzijde. Ook is er bijdeze tablet een microSD slot aanwezig. De One Touch Tab 8HD heeft een prijskaartje van $179

Alcatel One Touch Tab 7 

Het budget model van de serie is de One Touch Tab 7, deze tablet zal verkocht worden voor 129 dollar en beschikt over een 7-inch scherm met een resolutie van 1024×600 pixels, ook is er bij deze versie een 1Ghz single core processor aanwezig met een opslagcapaciteit van 4GB.

 

 

Vorig artikelNvidia onthuld nieuwe Tegra 4 processor
Volgend artikelAfbeeldingen HTC Sense 5 uitgelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in