ASUS MemoPad 10 Smart gepresenteerd

Misschien heeft niet iedereen het nieuws meegekregen, maar ASUS heeft een nieuwe tablet aan haar tablet-assortiment toegevoegd. Het gaat hier om de ASUS MemoPad 10 Smart; een 10.1” tablet die naast een NVIDIA Tegra 3 processor voorzien van een aantal handige features. De tablet draait op Android 4.1 Jelly Bean en beschikt over 16 GB intern geheugen, wat uitbreidbaar is door middel van een micro-SD kaartje. Verder is hij voorzien van Wifi, Bluetooth 3.0 en micro-HDMI.

Het scherm is 10.1 inch groot en heeft een resolutie van 1280×800 pixels. Aan de voorzijde bevindt zich een 1,2-megapixel camera en aan de achterkant zit er een met een resolutie van 5 megapixels. Bekende Google-apps zijn ook aanwezig, denk hierbij aan Gmail, YouTube, Google Now etc. Polaris Office is al voor geïnstalleerd op de tablet, hiermee kun je Office-documenten bekijken en bewerken. De MemoPad 10 Smart is uitgerust met een quadcore NVIDIA Tegra 3 processor die er samen met 1 GB aan werkgeheugen ervoor moet zorgen dat alles soepel loopt.

De afmetingen van de MemoPad 10 Smart bedragen 163x 180,8 x 10,5 millimeter. De tablet weegt 580 gram.

Verschillende Nederlandse internetwinkels bieden de MemoPad 10 Smart al aan voor 299 euro. Hij is beschikbaar in de kleuren blauw, wit en roze. De tablet zou binnen 5 tot 10 werkdagen in huis moeten zijn, wat al erg snel is aangezien hij vandaag aangekondigd is.

Vorig artikeliOS 6.1 evasi0n jailbreak officieel uitgebracht+ download
Volgend artikelSBSettings installeren onder iOS 6.1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in