Record aantal downloads voor Evasi0n jailbreak

De evasi0n jailbreak is begin deze week vrijgegeven door de ontwikkelaarsgroep evad3rs. De jailbreak is binnen 24 uur tijd ruim 1,7 miljoen keer gedownload voor iOS 6 devices. In de eerste zes uur is de jailbreak al ruim 800.000 keer toegepast.

Begin deze week is de jailbreak door Evad3rs vrijgeven. Het is de eerste jailbreak voor de nieuwere iPads en iPhones bijvoorbeeld de iPad 4 en de nieuwe iPhone 5. De jailbreak maakt het mogelijk om de Cydia store te installeren om zo apps te kunnen installeren en downloaden welke normaal gesproken niet toegankelijk zijn.

Het record aantal downloads heeft er ook mee te maken dat er een lange tijd geen jailbreak is uitgekomen voor de nieuwe iOS versie, vanaf iOS 5 is het een lange tijd erg stil geweest op gebied van de jailbreak. Ook de Cydia store heeft momenteel veel last van de bezoekers aangezien er de store momenteel zwaar overbelast is.

Update:

Inmiddels is het programma ruim vier miljoen keer gedownload, hiermee is het de snelst gedownloade jailbreak. De jailbreak kan worden gebruikt voor iOS-devices die draaien op iOS 6 en iOS 6.1.

Vorig artikelGoogle Drive nu ook te gebruiken voor hosten van websites
Volgend artikel‘Samsung Galaxy S4 komt op 15 maart’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in