‘iPhone 6 voorzien van 5-inch scherm’

Volgens de laatste geruchten uit China krijgt de iPhone 5 een vergroot en verbeterd 5-inch scherm. Daarmee volgt Apple de populaire smartphones op zoals de Galaxy SIII en de HTC One X. Tegenwoordig worden smartphones uitgerust met een steeds groter scherm. Apple is waarschijnlijk van plan om dit jaar zowel een iPhone 5S als een iPhone 6 te introduceren.

Of de geruchten waar zijn weet niemand, maar het is bekend dat smartphones tegenwoordig steeds grotere en betere schermen krijgen. Velen vragen zich momenteel dan ook af of Apple mee zal gaan met deze trend. Tegenwoordig zien we steeds vaker de nieuwe phablets, dit zijn smartphones met een scherm tussen de 5,5 inch en de 7-inch. Huawei heeft vorige maand de Ascend Mate geïntroduceerd, dit is een smartphone met een scherm van 6.1-inch.

Momenteel beschikt de iPhone 5 over een scherm met een formaat van 4-inch, dit is op dit moment het grootste scherm formaat bij een iPhone. Dit jaar zijn er al een aantal sterke geruchten geweest dat de iPhone inderdaad is voorzien van een 5-inch scherm.

Vorig artikelUpdate Evasi0n jailbreak tool 1.2 uitgebracht
Volgend artikelMicrosoft Surface Pro met 128GB al uitverkocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in