Google betaalt 82 miljoen dollar voor eigen vliegveld

Wanneer je als bedrijf tijd en geld genoeg heb ga je vanzelf onnozele dingen kopen, bouwen, huren etc. Dit geldt ook voor Google, het bedrijf loopt op rolletjes en daarom koopt de internetgigant een eigen vliegveld. Kosten; ruim 82 miljoen dollar.

De directeuren van Google krijgen een eigen vliegveld dichtbij het San Jose International Airport, wat in de buurt ligt van Silicon Valley. Signature Flight, het bedrijf wat de zakelijke vliegtuigen van Google beheert heeft toestemming gekregen de grond voor vijftig jaar te leasen. En privévliegtuigen hebben ze bij Google, alleen al CEO Eric Schmidt en oprichters Sergei Brin en Larry Page hebben acht privévliegtuigen. Totaal zou Google nog over meer privéjets beschikken.

En wat is nu het nut van een eigen vliegveld? Naast een goed verhaal op een verjaardag, ”Ik heb een eigen privévliegtuig en landt op het Google vliegveld”, zijn de hoge heren ook tien minuten eerder op hun werk, dan wanneer zij via San Fransisco Airport vliegen. Jaja, maar liefst tien minuten!

Ik ben benieuwd wat de volgende aankoop wordt.

Vorig artikelGalaxy Ace 2 krijgt 4.1 Jelly Bean in maart
Volgend artikelHTC M7 gaat HTC One heten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in