HTC M7 gaat HTC One heten

Iedereen had het over het nieuwe vlaggenschip van HTC, die de HTC M7 genoemd werd. Maar uit uitgelekte informatie van @evleaks blijkt dat die naam helemaal niet klopt. Volgens deze insider, die vaker goede informatie naar buiten brengt, gaat de HTC M7 verkocht worden onder de simpele naam: HTC One. De naam ‘One’ kennen we natuurlijk allemaal van de bekende HTC One lijn, waar onder meer de HTC One S en X(+) in vallen.

Daarnaast is ook al een adviesprijs bekend gemaakt, de Franse afdeling van The Phone House liet per ongeluk weten dat de HTC One vanaf 8 maart verkocht gaat worden. Voor 649 euro is het toestel van jou, zo meldt FrAndroid. Dit is een hoge prijs voor een smartphone, maar let op; het is een adviesprijs. We hebben vaker gezien dat (web)winkels al bij de lancering een telefoon voor honderd euro minder verkopen, dit zullen we nog zien.

De specificaties zijn grotendeels al bekend; zo krijgt de HTC One waarschijnlijk een 4,7 tot 5” Full-HD scherm en 2GB aan RAM-geheugen. Daarnaast beschikt het toestel over Beats Audio, 32GB intern opslaggeheugen en wordt hij aangedreven door een 1,7Ghz quadcore-processor.

Vorig artikelGoogle betaalt 82 miljoen dollar voor eigen vliegveld
Volgend artikelMaar liefst 8 Samsung apparaten in de ‘Android top 10’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in