Galaxy Ace 2 krijgt 4.1 Jelly Bean in maart

Samsung test momenteel de firmware voor Android 4.1 Jelly Bean voor de Samsung Galaxy Ace 2. Het toestel is nu nog voorzien van 2.3 Gingerbread en krijgt dus geen update naar 4.0 Ice Cream Sandwich, maar gaat direct door naar Jelly Bean.

Ook andere Galaxy-toestellen krijgen Jelly Bean update

Naast de Ace 2 krijgen ook andere midrange telefoons de Jelly Bean update. De komende maanden krijgen ook de Galaxy Beam, Music, Ace Plus, Mini 2 en Chat de update. Momenteel is Samsung bezig met de firmware en verkeert dit alles in de testfase.

Jelly Bean 4.1.2. & Nature UX-interface

SamMobile heeft een aantal screenshots van de nieuwe firmware online gezet, hierop is te zien dat de Ace 2 gaat draaien op Android 4.1.2. Ook krijgt het toestel een nieuwe versie van TouchWiz, het gaat hier om de Nature UX-interface. Deze kennen wij van de razend populaire Samsung Galaxy S III, en deze wordt dus ook uitgerold naar andere Galaxy-telefoons.

Wanneer beschikbaar?

De Jelly Bean update voor de Samsung Galaxy Ace 2 zou in maart of uiterlijk april beschikbaar komen. Wanneer er meer informatie is over deze update, bijvoorbeeld voor andere Galaxy-toestellen, dan zullen wij dit melden.

Bron: AllAboutPhones

 

Vorig artikelMicrosoft Surface Pro met 128GB al uitverkocht
Volgend artikelGoogle betaalt 82 miljoen dollar voor eigen vliegveld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in