Apple heeft iOS 6.1.2 vrijgegeven

Apple heeft vandaag een nieuwe iOS update vrijgegeven, het gaat om iOS 6.1.2. De update moet een aantal problemen verhelpen waar gebruikers met iOS 6.0, iOS 6.0.1, iOS 6.0.2, iOS 6.1 en iOS 6.1.1 last van hadden. iOS 6.1.2 heeft onder andere de problemen met Exchange en het codeslot verholpen.

Vanaf iOS 6.0 of hoger maakte Microsoft Exhange namelijk continu verbinding met de servers, waardoor de Exchange server plat ging en de accu van de iPhone 5 ook erg snel leeg ging vanwege de vele verbindingen. Apple heeft het probleem met Exchange in de iOS 6.1.2 update verholpen. Ook de problemen met het codeslot zijn verholpen in iOS 6.1.2.

Je kan op twee manieren updaten naar de nieuwe versie. Het makkelijkste is uiteraard om via het iDevice de update te installeren dit kan via Algemeen > Software-update en vervolgens druk je op Installeren. De tweede manier is via iTunes, als je de iPhone, iPad of iPod touch op je computer aansluit en iTunes opstart zal je een melding krijgen dat er een nieuwe iOS-update beschikbaar is, als klikt op de knop bijwerken zal het apparaat updaten.

Als je beschikt over een jailbreak is het nog niet verstandig om te updaten naar iOS 6.1.2, aangezien het nog niet bekend is dat de jailbreak ook gewoon zal werken op iOS 6.1.2, als je toch wil updaten ben je alles kwijt inclusief je jailbreak.

Vorig artikelHTC komt met nieuwe HTC One Smartphone
Volgend artikeliOS 6.1.2 evasi0n jailbreak voor iPod, iPhone en iPad beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in