Apple maakt binnenkort een einde aan de jailbreak

Apple is momenteel bezig met een nieuwe update waardoor de nieuwe jailbreak tool Evasi0n niet meer zal werken. Momenteel is de jailbreak beschikbaar voor bijna alle iDevices met iOS 6.0 en hoger. Apple werkt momenteel aan een update die het gebruik van deĀ Evasi0n jailbreak voor het besturingssysteem iOS tegengaat, ontwikkelaars hebben ontdekt dat de jailbreak inderdaad niet meer mogelijk is in iOS 6.1.3 beta 2.

De jailbreak maakt momenteel gebruik van vijf lekken in iOS, Apple heeft met de nieuwe update minimaal Ć©Ć©n lek gedicht, waardoor de jailbreak niet meer zal werken. Volgens een ontwikkelaar gaat het om een bug in de tijd zone van het systeem. Waarschijnlijk zal Apple in de nieuwe update ook andere lekken dichten waardoor een jailbreak steeds moeilijker zal worden.

Apple zal naar verwachting binnenkort de nieuwe update lanceren, wij raden aan om niet te updaten naar de nieuwe versie als deze beschikbaar is. Momenteel kan evasion gebruikt worden om alle versies vanaf iOS 6.0 te jailbreaken voor iPod, iPhone en iPad.

Vorig artikelPhotoshop Touch nu ook beschikbaar voor smartphones iPhone en Android
Volgend artikelAlcatel komt met nieuwe One Touch Snap en Snap LTE smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in