Ook wachtwoorden Galaxy S3 makkelijk te omzeilen

Enkele weken gelden was er een beveilingslek ontdekt in Apple, het was relatief eenvoudig om doormiddel van een combinatie van handelingen het wachtwoord te omzeilen. Deze week zijn er ook berichten online verschenen dat de Galaxy S3 last heeft van hetzelfde probleem. Doormiddel van enkele handelingen is het mogelijk om de Galaxy S3 en Note II te ontgrendelen zonder wachtwoord .

Waarschijnlijk is er een fout aanwezig is software van Samsung zelf. Om de vergrendeling te omzeilen moet namelijk in het noodoproepscherm de omgeving met noodcontacten geopend worden. Deze functie is standaard niet aanwezig in Android zelf, aangezien de Samsung smartphones een eigen software pakket erop hebben staan, is deze functie wel aanwezig op Samsung toestellen. De timing is wel erg belangrijk, wij hebben het zelf getest en het is mogelijk.

Bij iOS was het echter alleen mogelijk tot een beperkt aantal functionaliteiten toegang te krijgen. Bij de S III is de volledige telefoon beschikbaar. Samsung heeft het bericht nog niet bevestigd waarschijnlijk zal er binnenkort een update vrijgegeven worden.

Vorig artikelPoint of View komt met nieuwe Mobii 9,7 en 10-inch tablet
Volgend artikelHTC One levering heeft vertraging door productieproblemen camera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in