CCleaner binnenkort ook beschikbaar voor Android

CCleaner is momenteel een van de bekendste en populairste programma’s voor Windows. Het programma is bedoeld om je computer schoon te maken, en om onder andere het register te onderhouden. Ook help CCleaner met het verwijderen en opruimen van de tijdelijke bestanden en log-bestanden.

CCleaner komt binnenkort waarschijnlijk ook beschikbaar voor Android, momenteel is de ontwikkelaar Piriform hard bezig met het ontwikkelen van een mobiele Android versie. Vandaag heeft Priform doormiddel van een blog post het gerucht officieel bevestigd dat er een applicatie beschikbaar komt voor Android.

As with CCleaner for PC and Mac, CCleaner for Android will be quick and easy to use. And with its one-click cleaning, will help keep your Android devices running like new!

Er is helaas nog geen release datum beschikbaar, wel is er een teaser afbeeldingen opgedoken voor Android. De CCleaner applicatie voor Android heeft de mogelijkheid om onder andere je browser geschiedenis, cache en tijdelijke bestanden te verwijderen.

Vorig artikelEA compenseert SimCity spelers met gratis game
Volgend artikelWhatsapp Downloaden/ installeren: Samsung Galaxy Note

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in