Point of view lanceert nieuwe Onyx tablets

Point of View heeft vandaag een aantal nieuwe tablets uitgebracht in de Onyx Lijn. Het gaat hierbij om drie nieuwe Android tablets, de tablets hebben ook support voor 3G connectiviteit, bluetooth, gps en bellen. Daarnaast is het mogelijk om doormiddel van diverse accessoires de tablet in te bouwen in je dashboard van je auto, hierdoor heb je de beschikking over een groot navigatie systeem.

De tablets zijn uitgerust met een 7-inch scherm welke een resolutie heeft van 1024×600 pixels. Alle tablet modellen zijn voorzien van Bluetooth 3.0 en 4.0. De goedkoopste tablet is de Onyx 506, dit is een instapmodel welke is voorzien van een single sim en een single core CPU, de tablet draait standaard op Android 4.0 en is uitgerust met een  single core Cortex A9 CPU, 4GB opslaggeheugen en 512 MB systeemgeheugen.

Het duurdere model de Onyx 517 en de 527 zijn voorzien van een dual core A9 processor. De 517 is voorzien van 4GB opslaggeheugen en 512MB ram terwijl de 517 is voorzien van 8GB opslagcapaciteit en 1024 MB ram, uiteraard heb je ook de mogelijkheid om het geheugen via een micro SD kaart te vergroten tot maximaal 32GB. De Onyx 517 en 527 zijn ook voorzien van de dual sim functionaliteit waardoor je een aparte sim kan gebruiken voor data en voice.

Vorig artikelHTC One opnieuw ernstig vertraagd
Volgend artikelWhatsapp vanaf nu beschikbaar voor de Blackberry Z10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in