Review: Samsung Galaxy S4

De Galaxy S4 is nog niet aangekondigd maar er is al wel een zeer opvallend bericht verschenen op een Chinese website , er is namelijk een volledige review op internet verschenen van de Galaxy S4. De review is zeer uitgebreid met vele afbeeldingen en informatie. Het gaat hierbij om een review van de Galaxy S4 welke is uitgelekt via een Chinese website. Het is dus geen review van Technieuws.com. Review is afkomstig vanaf de website Mobile.it168.com.

[box type=”info”]Het is nog onduidelijk of dit de echte Galaxy S4 is, deze review is afkomstig vanaf de website http://mobile.it168.com.[/box]

De Galaxy S4 heeft productnummer GT19500 mee gekregen en is uiteraard de opvolger van de Galaxy S3, het toestel heeft een vergelijkbaar uiterlijk en lijkt veel op de huidige Galaxy S3. Onder de motorkap is het toestel wel flink verbeterd, ook zijn er nieuwe software functies toegevoegd waardoor de Galaxy S4 wel een echte verbetering is ten opzichten van de huidige Galaxy S3.

Uiterlijk:

In onderstaande afbeeldingen is het uiterlijk van de Galaxy S4 zichtbaar. Het toestel in ontworpen met verbeterde materialen en beschikt over een 4,99-inch scherm met een full hd resolutie. De rand rondom het scherm is erg compact waardoor het toestel goed in de hand valt.

De dikte van het toestel is 7,7 mm waardoor het toestel erg dun is, uiteraard is het toestel ook zeer licht ondanks het grote 4,99-inch scherm. De voorkant en achterkant zijn uitgevoerd met plastic met een lichte textuur wat je duidelijk via onderstaande afbeeldingen duidelijk kan zien.

Aan de onderkant van het toestel is een fysieke home toets aanwezig, met dezelfde form als die van de Galaxy S3. Ook zijn er touch knoppen aanwezig welke oplichten als deze gebruikt worden. De onderkant is uitgerust met ronde hoeken waardoor het toestel toch redelijk compact is gebeleven.

De zijkant is uitgevoerd uit plastic maar is wel voorzien van een speciale metaal coating waardoor het erg niet “plastic” uit ziet. Wel schijnt de zijkant erg krasgevoelig te zijn waardoor het toestel waarschijnlijk snel zal krassen. Op onderstaande afbeelding is dat ook duidelijk zichtbaar

Camera:

De camera van het toestel is een 13 megapixel model gebaseerd op een Sony Exmos lens. Deze lens is in staat om zeer scherpe foto’s te maken, ook is er een led flitser aanwezig waardoor foto’s maken in het donker ook geen probleem is. Ook op de achterkant van het toestel is weer een patroon zichtbaar welke ook aan de voorkant is gebruikt, de achterkant is van plastic.

Processor:

Het toestel heeft ook een flinke processor onder de motor kap aangezien er een krachtige Exynos 5410 processor aanwezig is, als GPU is er een PowerVR SGX544 chip aanwezig. Dit is de eerste mobiele acht core welke vekrijgbaar is op de markt, momenteel is dit ook de krachtigste processor welke aanwezig is in een mobiele smartphone of tablet. Op onderstaande afbeelding afkomstig van Mobile.it168.com is duidelijk te zien dat het toestel flinke prestaties heeft.

 

De volledige review afkomstig van Mobile.it168.com is te bekijken op de website. Het gaat hierbij om een review van een toestel welke voor lancering is uitgebracht, waarschijnlijk is dit een beta toestel bedoeld voor ontwikkelaars. Vanavond zullen wij erachter komen of bovenstaande informatie gelijk is aan de review van de Galaxy S3. Inforatie en afbeeldingen zijn afkomstig van Mobile.it168.com

 

Vorig artikel4 nieuwe Galaxy S4 video’s opgedoken
Volgend artikel9292 OV gegevens per direct zichtbaar in Google Maps

1 REACTIE

  1. Het zal vast en zeker goede specs hebben dit toestel. Maar het is WEER meer van hetzelfde in een nieuw/oud jasje gestoken. Met een hardware update en wat nieuwe Gimmicks die de meeste mensen toch niet of maar 1X gebruiken niks indrukwekkends dus. De looks en feeling zijn cheap met al dat plastic. Als samsung nou is wat meer geld uit zou geven aan bouwkwaliteit in plaats van alleen maar mensen dood te gooien met reclame. Dat is waar je bij samsung voor betaald “De naam en reclame”
    Want hetzelfde design telkens opnieuw gebruiken is natuurlijk vele malen goedkoper dan een echt nieuw toestel te ontwikkelen. en die functies met de camera en de i.r remote heb ik pas nog in een eerder aangekondigd toestel van een andere fabrikant gezien.
    En van die zelfde fabrikant was het allereerste toestel ter wereld dat een 1080p display bezat namelijk de butterfly van Htc ook wel Htc droid/dna genoemd.
    Ik heb ieder geval geen zin om voor Reclame en nutteloze gimmicks het stukje samsung plastic (toestel) te gaan betalen.
    Geef mij de Htc One maar die hebben tenminste tijd aandacht innovatie en geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van hun toestel in plaats van alleen maar Reclame reclame en dat zie je ook terug de htc one is gewoon vele malen mooier en degelijker dan dit plastic speelgoedje
    “Htc is the One for me”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in