Jailbreak voor iOS 6.1.3 komt eraan

Met de Evasi0n jailbreak was het mogelijk om iDevices met iOS 6.0 tot iOS 6.1.2 te jailbreaken, met de laatste versie iOS 6.1.3 is dit helaas niet meer mogelijk aangezien Apple tijdens deze update een aantal problemen heeft verholpen waarop e jailbreak is gebaseerd. Ontwikkelaar p0sixninja claimt vandaag nieuwe bugs, die jailbreaken mogelijk maken, gevonden te hebben.

Via het Twiiter account van ‘@p0sixninja laat hij weten dat hij de volgende iOS jailbreak in zijn eentje wil uitbrengen. In het verleden heeft de ontwikkelaar onder andere gewerkt met Absinthe en Greenpois0n. Een jailbreak voor iOS 6 wordt niet meer verwacht, het lijkt waarschijnlijker dat de ontwikkelaars nu wachten op iOS 7. Deze nieuwe versie wordt rond deze zomer al verwacht.

Jailbreak

 

Vorig artikelHTC komt met midrange Desire P smartphone
Volgend artikelP0sixninja beschikt over voldoende exploits voor nieuwe iOS 6.1.3 jailbreak

4 REACTIES

  1. Maar komt de Jailbreak voor IOS 6.1.3 nog uit of moet ik wachten tot IOS 7 uitkomt. Zo ja is er dan voor IOS 7 al een Jailbreak voor de Ipod 4g.

  2. ik had een vraag want ik vond deze site:……. en daar staat op dat de jailbreak van ios 6.1.3 beschikbaar is maar ik vraag me af of die veilig is

    alvast bedankt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in