Voomote Zapper/ air maakt van je iOS device een afstandsbediening

De Voomote Zapper zorgt ervoor dat je een iPhone, iPad of iPod Touch kan omtoveren tot een universele afstandsbediening om zo diverse apparaten te beheren. Momenteel zijn er al erg veel apparaten beschikbaar op de markt welke het mogelijk maken om je iOS device om te toveren tot een afstandsbediening. De Voomote Zapper is een combinatie van een dongel en een app.

De Voomote in staat de controle over te nemen van alle in huis aanwezige apparatuur. Dit werkt erg makkelijk, als eerst zal de dongel geplaats worden aan de onderkant van de iPad, iPod of iPhone,  de connector past op de 30-pins connector. Vervolgens wordt er automatisch een app geladen. Na openen van de app ontdek je vervolgens welke apparaten beschikbaar zijn om te bedienen. En dat zijn er veel, heel veel; de kans dat het apparaat in jouw huiskamer daar niet bij staat is uitermate klein. In de toekomst zullen ook meerdere apparaten geschikt zijn voor de VooMote.

De Zapper werkt op basis van infrarood signalen, de dongel beschikt over vier ingebouwde infraroodverzenders waardoor er altijd voldoende signaal is. De Voomote beschikt ook over een TV gids, en integratie met Twitter en Facebook.

Ook is er een VooMote Air welke geschikt is voor de nieuwe iPads en iPhone’s welke beschikken over een lighting connector. Deze connector is kleiner waardoor de 30 pins connector niet past. Met de Air is deze dongel wel geschikt voor bijvoorbeeld de iPhone 5 en iPad 4

img_50c62d964c166

Vorig artikel4 Pics 1 Word heeft update ontvangen
Volgend artikelOok de NS heeft last van DDoS aanval

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in