iPAstore nieuw Installous alternatief voor de iPhone, iPad en iPod Touch

Het is alweer een tijd geleden dat Hackulous de firma achter de populaire jailbreak tool Installous is gestopt. Installous was een erg goede applicatie en zeer bekend onder de jailbreak wereld, maar omdat Installous niet meer werkt zijn we opzoek gegaan naar enkele goede alternatieven en kwamen bij iPaStore uit. Deze applicatie is geschikt voor de iPhone, iPad en iPod touch. Er zijn nog veel meer applicatie’s beschikbaar waaronder de populaire apps HIPStore, Vshare, Appcake en Zeusmos. iPAstore is een goed alternatief voor Installous, een van de vereiste is een gejailbreakte iPhone, iPad of iPod touch.

images (1)

iPAstore installeren

Het installeren is erg gemakkelijk, eerst moet je er voor zorgen dat Cydia aanwezig is op de gejailbreakte iPad, normaal gesproken is dit een standaard meegeleverde applicatie. In cydia gaan we naar het tabblad beheren en kliken op het icoontje Beheren. In het venster drukken we op bronnen, we gaan nu een repo toevoegen.

cydia-repos

 

De source welke we moeten toevoegen om de applicatie iPastore werkend te krijgen is: . Nadat de repo is geïnstalleerd kunnen we de applicatie installeren. In cydia zoeken we naar de applicatie iPAStore, als het goed is kan je de applicatie doormiddel van de zoek opdracht vinden. Na installatie staat er een nieuw icoontje op je homescreen, genaamd “iPASTORE”. iPASTORE is nu klaar voor gebruik

Vorig artikelPersfoto’s HTC One mini uitgelekt
Volgend artikelAngry Birds Friends nu beschikbaar als download voor Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in