Asus Fonepad nu ook verkrijgbaar in Nederland

De Asus Fonepad is vanaf vandaag ook verkrijgbaar in Nederland. De Fonepad is een 7-inch tablet en smartphone. De tablet is namelijk voorzien van telefoon capaciteiten. De Fonepad beschikt over een 7-inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. Als processor is er een Intel Atom Z2420 aanwezig op 1,2Ghz, naast de Intel processor is er ook 1GB RAM geheugen aanwezig en 16GB opslagcapaciteit.

asus-fonepad

De tablet beschikt onder andere over GPS, USB 3,0, Wifi en 3G. Ook is het mogelijk om een sim kaart te monteren waardoor je de fonepad ook kan gebruiken om te bellen. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een mobiele internet connectie. De ASUS FonePad wordt in twee varianten gelanceerd; een 8GB versie en een 16GB versie. Beide modellen zijn voorzien van een 3G module voor mobiel internet en GSM-functies, momenteel is alleen de 16GB versie verkrijgbaar in Nederland, het is nog onduidelijk of de 8GB versie ook te koop zal zijn.

Verkrijgbaarheid:

De tablet is momenteel verkrijgbaar bij onder andere BCC en TabletCenter voor een bedrag van 249 euro. Naar verwachting zal de fonepad binnenkort ook bij andere winkels in de verkoop gaan. Voor een bedrag van 249 euro krijg je het model met 16GB+3G.

Vorig artikelHoe kan ik op mijn Android smartphone mobiel internet uitschakelen
Volgend artikelMigratie van hotmail.com naar Outlook.com voltooid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in