Vodafone stunt met iPhone 5 aanbieding bij nieuwe winkels

Een tijdje geleden heeft Vodafone Belcompany overgenomen, nu zijn ze bezig om alle Belcompany winkels om te bouwen naar nieuwe Vodafone winkels. Dit jaar gaan er een tal van nieuwe winkels open waarbij er ook een interessante actie zal worden gegeven, namelijk een zeer goedkoop aanbod voor de iPhone 5.

vodafone_aanbieding

Als er een nieuwe Vodafone winkel open gaat, is er een interessante aanbieding, het gaat namelijk om een iPhone 5 stunt actie in combinatie met een Vodafone Red abonnement. In plaats van het normale tarief van 64 euro per maand, betaal je nu 32 euro per maand.  Je krijgt 50 procent korting op de gehele periode.

Abonnement:

Bij het abonnement krijg je 50 procent korting, je betaald dus geen 64 euro per maand maar slechts 32 euro per maand over je gehele looptijd. Het gaat hierbij een telefoon zonder toestellease. De aanbieding geldt voor verlengen en nieuwe abonnees.

Je betaald 32 euro per maand x 24= 768 euro over je gehele looptijd, hiervoor krijg je een abonnement en een iPhone 5 met 16GB opslagcapaciteit. Bij Apple betaal je voor een iPhone 5 676 euro, je kan dus bijna gratis internetten en bellen, kortom een zeer goede aanbieding.

Deze aanbieding is niet bij alle Vodafone winkels geldig en alleen in de actie periode. Deze actie is enorm populair waardoor er zeer grote rijen vormen. Vorige week was de smartphone al te koop in Utrecht en Maarsen met onderstaande resultaat:

Voda

Bij welke winkels?

Hieronder zie je waar je de komende weken terecht kunt, voor de iPhone aanbieding bij Vodafone:

tabel-tweakers

Vorig artikelMigratie van hotmail.com naar Outlook.com voltooid
Volgend artikelAldi Wolfgang AT-AS40SE smartphone opnieuw in de verkoop voor 119 euro

3 REACTIES

  1. hallo ,

    weten jullie zeker dat het 32,- euro permaand is en niet dat het naar 1 jaar het dubbele wordt ?

    groetjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in