Acer komt met nieuwe Iconia A1 tablet

Acer heeft vrijdag op een persconferentie weer een aantal nieuwe tablets uitgebracht, waaronder de nieuwe Acer Iconia A1 tablet. De Acer Iconia A1 is voorzien van een 7,9-inch IPS scherm. De tablet draait op een quad core processor welke werkt op een snelheid van 1,2Ghz.

A1-groot

Om de tablet zo goedkoop mogelijk te maken is er bezuinigd op het materiaal en de kwaliteit van het scherm. Met deze besparing kan Acer de tablet voor een redelijk goedkope prijs aanbieden in vergelijking met andere tablets. De tablet zal vanaf juni in de verkoop gaan voor een bedrag van 169 dollar.

De Iconia A1 is voorzien van een vrij recente Android versie namelijk Android 4.2. In totaal is de tablet voorzien van prima specificatie’s voor een zeer lage prijs, hierdoor zal de tablet goed meegaan met de budget markt, waar op de Nexus 7 tablet zich in bevind.

Beschikbaarheid

De Acer Iconia A1 zal voor een verkoop prijs van 169 dollar in de verkoop gaan. Acer heeft nog niet laten weten of dit product ook in de Nederlandse en Belgische winkels zal komen te liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here