iPhone 6 concept + specificaties + iOS 7 design

Apple staat zeker niet stil met de ontwikkeling van de nieuwe iPhone 6. Apple zou met de iPhone 6 een geheel andere smartphone willen neer zetten welke zal draaien op het compleet vernieuwde iOS 7, iOS 7 is in vergelijking met de huidige iOS versie een flinke verbetering naar een modern OS met een flat design.

Vandaag hebben wij een concept afbeelding binnen gekregen wat er toch erg goed uit ziet, de kans is natuurlijk erg klein dat Apple dit zal introduceren, maar wie weet het design is wat ons betreft goed gelukt. Vooral de zeer dunne bezel rondom het scherm is erg prettig.

iPhone6-tnet

Specificatie’s

  • 5-inch scherm
  • 1920×1080 resolutie Full HD
  • 13 megapixel camera
  • Apple A6X processor
  • 8,0 megapixel camera
  • 5,0 megapixel front-camera
  • 16, 32, 64 GB intern geheugen

Verkrijgbaarheid:

Het is nog geheel onduidelijk wanneer Apple de nieuwe iPhone zal gaan aankondigen al hebben wij wel een idee. De iPhone 5s komt volgende maand samen met de aankondiging van de nieuwe iOS 7. In september komt Apple met een volledig nieuwe iPhone 6 en een nieuwe iPad welke draaien op iOS 7.

iOS 7:

Een van de vele veranderingen bij de iPhone 6 is de toevoeging van het compleet vernieuwde iOS 7. iOS 7 is modern, flat en kleur achtig en een upgrade van de huidige iOS versie. De nieuwe iOS 7 versie is een compleet nieuw design en zal vooral plat worden met veel kleur. Ook zal iOS 7 de beschikking krijgen over diverse widget toepassingen.

Wij denken dat iOS 7 veel weg zal hebben van onderstaande design:

iOS7

Vorig artikelUMeox X5 dunste smartphone ter wereld
Volgend artikelAfbeeldingen witte Nexus 4 gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in