Meer specificaties 6,4” Sony phablet opgedoken

Gisteren schreef ik al over een nieuwe phablet van HTC, de T6,  en vandaag is er meer informatie naar buiten gekomen over Sony’s nieuwste phablet. Deze draagt intern de naam ‘L4 Togari’ en krijgt volgens de geruchten een 6,44” Full-HD scherm en ondersteuning voor stylusgebruik.

Concurrentie op de phablet markt

Volgens twee nieuwe bronnen die dingen op lokale Sony evenementen hebben gehoord wordt de L4 Togari een waar prachtapparaat. Het toestel zou de concurrentie aan moeten gaan met de Samsung Galaxy Note III. Volgens de bronnen presenteert Sony de Togari aankomende zomer, wat betekent dat het toestel op de IFA in augustus te bewonderen is. Het ligt in de lijn der verwachting dat Samsung de Note III ook op de IFA aan de wereld laat zien, de concurrentie is dus aanwezig. Het is daarnaast ook nog mogelijk dat HTC echt met een phablet (wellicht de T6) komt en die ook op de IFA presenteert.

Specificaties

De bronnen vertellen verder dat de de Togari ondersteuning krijgt voor styluspennen, één van de belangrijkste Note-kenmerken. Zeg ‘Note’, en de meeste mensen denken meteen aan een grote telefoon met een pennetje. Sony is van plan haar toestel van speciale software te voorzien zoals we dat kennen van de Note-toestellen. Bij software kun je denken aan S-Memo etc. Verdere specificaties klinken ons als muziek in de oren; een 6,44” Full-HD scherm, 3GB RAM, een 2,3Ghz quadcore processor, een 3500mAh accu, een 13MP camera, 4G ondersteuning en 32GB intern geheugen. Over een Androidversie werd niet gesproken, maar gezien het tijdstip van onthulling zal dit minimaal 4.3 Jelly Bean zijn.

sony-xperia

Vorig artikelOnbekende Asus k008 tablet opgedoken
Volgend artikelSharp brengt high-end smartphone naar de VS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in