Sharp brengt high-end smartphone naar de VS

Sharp heeft de telefoon al eerder aangekondigd en vandaag is hij opgedoken in de database van het FCC. Dit houdt in dat het toestel binnenkort in de Amerikaanse winkels ligt, voor welke prijs is nog onbekend.

De belangrijkste specificaties van het toestel

De volledige naam van Sharps smartphone luidt; Sharp AQUOS Phone Xx SoftBank 206SH. Van die naam worden wij niet vrolijk, van de specificaties daarentegen wel. Benieuwd?, lees dan het rijtje hieronder.

  • 5” Full-HD scherm
  • 1,7Ghz quadcore processor (Qualcomm Snapdragon S4 Pro)
  • 13,1 megapixel camera
  • Android 4.2 Jelly Bean
  • Bluetooth 4.0
  • 3080 mAh accu

Concurrentie en beschikbaarheid

Gezien het rijtje is deze Sharp telefoon grote concurrentie voor bijvoorbeeld de LG Optimus G (Pro), Samsung Galaxy S4, HTC One en de Sony Xperia Z. De prijs zal in dit geval erg belangrijk zijn, wordt hij te duur dan is hij geen optie maar krijgt hij een gunstig prijskaartje mee dan zullen de fabrikanten van bovengenoemde toestellen flink slikken. Vooral de accu is een belangrijk punt, bij veel smartphones is deze ondermaats en moet je hem elke nacht aan de oplader hangen. Volgens Sharp gaat de (stevige) accu van de 206SH ruim twee dagen (48 uur) mee, wat erg positief is. Of dit echt zo is zal de praktijk moeten uitwijzen. Of het toestel ook naar Europa komt is nog onduidelijk, wij hopen natuurlijk van wel!

Sharp-AQUOS-206SH

Vorig artikelMeer specificaties 6,4” Sony phablet opgedoken
Volgend artikelSamsung Galaxy Ace 3 vanaf volgende maand in de verkoop?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in