Is de HTC T6 een nieuwe 6” smartphone?

Afgelopen weekend kwam er nieuws over een ‘nieuwe’ smartphone van HTC naar buiten. Nieuw tussen aanhalingstekens omdat de telefoon een vergrootte versie van HTC’s vlaggenschip moet worden; de HTC One.

Concurrentie op de phablet markt?

Vandaag is er nieuwe informatie naar buiten gekomen in de vorm van een screenshot, je ziet de HTC T6. Een onbekend toestel wat wel eens de nieuwste HTC ‘phablet’ zou kunnen zijn. Je ziet de T6 meerdere malen voorkomen, dit betekent dat er verschillende versies van het toestel komen voor diverse providers. (Denk aan Verizon, T-Mobile, AT&T, Sprint etc.) Gezien de naam lijkt het logisch dat het toestel een schermdiagonaal van ongeveer 6 inch meekrijgt; een echte phablet dus. HTC lijkt hiermee de concurrentie met o.a. Samsung (Note- & Mega-serie) en LG (Optimus G Pro) aan willen gaan, welke goede zaken doen met hun grote toestellen.

Reageer!

Wat denken jullie, komt er een HTC phablet? En zou het bedrijf de telefoon dan voorzien van  nieuwe functies als Blinkfeed en Boomsound, welke op de HTC One terug te vinden zijn? Of wordt dit toestel juist de ‘HTC One Mini’? Ik hoor het graag van jullie.

htconehwdsc07671mat

Vorig artikelWat is de app Snapchat, en hoe werkt het?
Volgend artikel‘Note III krijgt Snapdragon 800 CPU’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in