Android 4.2.2 update beschikbaar voor Galaxy Note 8.0 en Galaxy Tab 2 7.0

Sinds afgelopen week wordt de Android 4.2.2 op diverse apparaten uitgerold, waaronder voor de Samsung Note 8.0. Vandaag is de update ook beschikbaar voor de Galaxy Tab 2 7.0. Momenteel is Samsung druk bezig met het uitrollen van de Android 4.2.2 update naar diverse tablets, aangezien Android 4.3 vrij recent is aangekondigd.

De update voor de Note 8.0 is redelijk groot te noemen aangezien de update een grote heeft van 1,3GB. Samsung is begonnen in het Verenigd Koninkrijk met de uitrol.  De Android 4.2.2-update voor de wat oudere Galaxy Tab 2 7.0 is ook bijna 900MB groot. De update heeft vele nieuwe functies waaronder een apart paneel voor notificaties naar de statusbalk en nieuwe widgets voor het vergrendelscherm. Ook is er ondersteuning voor meerdere gebruikers accounts. Ook zijn er vele nieuwe prestatie verbeteringen waardoor Android soepeler draait op de tablets.

Wij verwachten dat de komende tijd Android 4.2.2 op grote schaal zal worden uitgerold, naar verwachting zullen de oudere Galaxy Tab 2 modellen ook een update ontvangen voor Android 4.3. De plannen voor een Android 4.2 uitrol zijn nog niet bekend, naar verwachting zal Samsung binnenkort meer informatie vrijgegeven voor de Android 4.3 update.

samsungGALAXYtab2_7

 

Vorig artikelHuawei komt met betaalbare Ascend G525 smartphone
Volgend artikelVodafone 4G beschikbaar in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in