Tip: Verleng je accuduur onder iOS 7

Vorige week heeft Apple tijdens een evenement iOS 7 aangekondigd, deze versie bevat vele verbeteringen en nieuwe functie’s. Helaas zijn er momenteel ook nog vele nadelen waaronder de batterij. Door de vele nieuwe functie’s wordt je batterij zwaar belast, gelukkig kan je dit beperken zodat de accu langer mee gaat. In onderstaande uitleg vind je informatie hoe je batterij kan besparen.

1ad8348eac0df44a2d86579d4f93e101

[hr]

Locatiediensten aanpassen

Tegenwoordig willen de meeste apps zoveel informatie van je weten waaronder locatie. Voor sommige apps (zoals Maps) is dat logisch. Maar als andere apps hetzelfde doen terwijl je de bijbehorende functies niet gebruikt, dan kun je hun locatiediensten net zo goed uitschakelen. Het uitschakelen van de GPS tracking zorgt voor een verbetering voor een langere batterijduur. Het uitschakelen van de locatiediensten is iOS 7 kan via: instellingen > Privacy >Locatievoorzieningen.

[hr]

AirDrop uitschakelen

Aidrop is een nieuwe functie welke beschikbaar is in iOS 7. AirDrop verbruikt veel energie. Wanneer je AirDrop regelmatig gebruik in iOS 7 kan het hard gaan met de accuduur van het toestel, gebruik je deze functie nauwelijks dan kan je deze standaard het beste uitschakelen.

Ga naar het nieuwe iOS7 Controlecentrum door met je vinger op het home screen omhoog te swipen. Als je twee keer tikt kun je AirDrop in- of uitschakelen. Ook kan je in dit berichtencentrum Bluetooth uitschakelen, gebruik je dit niet dan is het verstandig om de functie te deactiveren.

ismqjbhk5ss6bspw

[hr]

3D uitschakelen

iOS 7 heeft vele 3D effecten en dynamische wallpapers, de nieuwe toepassingen verbruiken veel energie. Dus als je wilt dat je batterij langer meegaat, kun je de functies uitschakelen door ‘Verminder beweging’ aan te zetten in het Toegankelijkheid-menu.

[hr]

Update

Aangezien iOS 7 afgelopen week is gelanceerd zijn er nog vele bugs en problemen aanwezig, ook is de batterijduur nog minimaal, waarschijnlijk zal Apple binnen enkele dagen de eerste patch uitbrengen voor iOS 7, wij verwachten dat tijdens de eerste patch ook de batterijduur een update zal krijgen.

Vorig artikelUbuntu Touch komt op 17 oktober
Volgend artikelMicrosoft onthult Surface 2 tablet

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in