Google QuickOffice nu voor iedereen gratis beschikbaar

Google heeft deze week de prijs van QuickOffice flink aangepast, de applicatie van Google is momenteel volledig gratis te downloaden voor iOS en Android. De app concurreert met vele apps waaronder de cloud dienst van Microsoft met de naam Office 365.  Je krijgt er tot 26 september ook nog gratis 10 gigabyte aan opslag bij voor 2 jaar.

Quickoffice-Google

QuickOffice is een applicatie welke je volledig gratis kan downloaden voor Android en iOS. De mobiele productiviteitsapplicatie is per direct beschikbaar in Google Play en de App Store, waarbij het inloggen met een Google Account nodig is. Als je voor 26 september een account aanmaakt krijgt je ook nog 10GB aan gratis cloud opslag. De nieuwe versies van de QuickOffice-app hebben ook een paar nieuwe functies meegekregen. Met de app kunnen Microsoft Office-documenten worden bekeken en bewerkt vanuit Google Drive. Ook is het in de nieuwe versie mogelijk om Excel en Powerpoint bestanden te bekijken.

[hr]

Concurrent voor Office 365?

Google is met de QuickOffice app een goede concurrent voor Microsoft. De 365 dienst is momenteel ook beschikbaar voor iPhone en Android. Wel is de dienst van Microsoft in tegenstelling tot QuickOffice. Consumenten betalen 99 euro per jaar voor Thuisgebruik Premium, daarmee kunnen ze onder andere Word, Excel, PowerPoint en OneNote gebruiken, op maximaal 5 systemen. De programma’s kan je ook gebruiken voor de desktop.

Vorig artikelGametip: Bugatti Veyron locatie in GTA 5
Volgend artikel‘GTA V online ondersteunt 32 spelers online’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in