Aldi Wolfgang AT-AS43D4 vanaf 5 oktober in de verkoop

De ALDI heeft vanaf 5 oktober opnieuw de Wolfgang AT-AS43D4 in de verkoop. De Wolfgang AT-AS43D4 zal verkocht worden voor een bedrag van 169,00 euro. De smartphone beschikt over een 4.3-inch scherm met een resolutie van 800×480 pixels. De smartphone draait op een 1.2Ghz Dual Core processor en beschikt over een 1500mAh accu.

Wolfgang AT-AS43D4

Specificatie’s

De Wolfgang AT-AS43D4 beschikt over een 4,3-inch scherm met een resolutie van 800×480 pixels. De smartphone wordt aangedreven door een MT6577T 1.2 GHz Dual Core processor. Aan de achterzijde van de smartphone is een 5 megapixel camera met led flits aanwezig. Ook is er aan de voorkant van de Wolfgang AT-AS43D4 smartphone een VGA camera aanwezig voor bijvoorbeeld Skype en videobellen. De Dual Core processor wordt aandreven door 512MB RAM.

Intern is er 4GB opslag aanwezig waarvan 2GB beschikbaar is voor gebruik, standaard is er een 8GB MicroSD kaart meegeleverd waardoor je standaard 10GB beschikbaar zal hebben als opslagcapaciteit. Je kan het MicroSD geheugen uitbreiden tot 32GB. De Wolfgang AT-AS43D4 smartphone is ook uitgerust met een dual sim mogelijkheid, hierdoor is het mogelijk om twee simkaarten afhankelijk van elkaar te gebruiken, dit is erg makkelijk als je bijvoorbeeld werk en privé gescheiden wil houden.

Beschikbaarheid

Vanaf 31 augustus zal de smartphone verkocht worden bij de Aldi voor een bedrag van 169 euro. Wil je de smartphone? ga vroeg naar de Aldi want de voorraad van de smartphone is beperkt. De smartphone heeft een prima prijs kwaliteit verhouding en beschikt over prima specificatie’s.

Vorig artikelSynology introduceert nieuwe Rackstation NAS
Volgend artikelGTA 5 Online vanaf morgen beschikbaar als download

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in