GTA 5 Online vanaf morgen beschikbaar als download

De momenteel erg populaire game GTA 5 wordt vanaf morgen uitgebreid met de online mutliplayer versie, met deze versie is het mogelijk om met maximaal 16 spelers online te gamen in GTA V. Gamers kunnen dan tegen elkaar racen en samen overvallen plegen om geld te verdienen voor een huis in de virtuele stad Los Santos. Rockstar verwacht wel enkele problemen tijdens de lancering van GTA 5 online, aangezien de multiplayer modus wereldwijd beschikbaar zal komen verwacht Rockstar server problemen te krijgen.

GTAOnline4v4

We blijven bezig met het plaatsen van extra servers, maar de populariteit van het spel zal de eerste dagen waarschijnlijk voor problemen zorgen“, meldt het bedrijf. De serverproblemen zijn niet alleen te verwachten bij het downloaden van de update, maar ook bij het inloggen in de online spelwereld.

GTA Online is de online mutliplayer modus waar gamers samen of tegen elkaar verschillende opdrachten kunnen uitvoeren. Zo kunnen gezamenlijk overvallen gepleegd worden of kunnen gamers tegen elkaar tennissen. Ook kunnen spelers elkaar aanvallen waardoor er geld verdiend kan worden. Meer informatie is momenteel nog onbekend over de online multiplayer modus van GTA 5.

 

Vorig artikelAldi Wolfgang AT-AS43D4 vanaf 5 oktober in de verkoop
Volgend artikelSpecificaties en afbeeldingen Xperia Z1 Mini opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in