Specificaties en afbeeldingen Xperia Z1 Mini opgedoken

Vandaag zijn er enkele details en afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Sony Xperia Z1 f, deze smartphone beter bekend als de Sony Xperia Z1 Mini is vandaag opgedoken. De nieuwe smartphone is opgedoken in een brochure van de Japanse provider NTT DoCoMo. Uit de foto’s blijkt dat het toestel in vier kleuren zal verschijnen en qua specs weinig onder doet voor zijn grote broer.

Volgens de tekst uit de brochure krijgt de Xperia Z1 net zoals de Z1 de beschikking over een Snapdragon 800 processor weke geklokt zal worden op 2.2Ghz. Daarnaast zal de telefoon een 4.3-inch 720p scherm, 16GB aan opslag en een 2300mAh batterij krijgen. Ook zal de 20.7 megapixel-camera van de Z1 terug te vinden zijn op de Z1 Mini. Net als de rest van Sony’s high-end telefoons zal de Z1 Mini stof- en water-dicht zijn.

Prijs en Beschikbaarheid:

Deze mini editie bevat de zelfde specificatie’s maar dan ik een kleinere behuizing, toch knap om bovenstaande onderdelen in een 4.3-inch behuizing te monteren. De Z1 Mini wordt volgens de foto’s geleverd in twee nieuwe kleuren, wat het totaal op vier kleur-variaties brengt. Momenteel is de prijs van e Xperia Z1 nog onduidelijk, maar hij zal zeker niet goedkoop worden. Wanneer de smartphone in Nederland verkocht zal worden is nog onbekend.

Vorig artikelGTA 5 Online vanaf morgen beschikbaar als download
Volgend artikelSamsung gebruikt regioslot tegen import

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in