NL-Alert ook geschikt voor iPhone 4S,5,5C en 5S

Ook gebruikers met de nieuwste iPhones kunnen nu gebruik maken van de NL-Alert waarschuwingsdienst. Via NL-Alert krijgen gebruikers meldingen van de overheid op hun telefoon. NL-Alert is een aanvullend alarmmiddel voor de mobiele telefoon waarmee de overheid mensen in de directe omgeving van een noodsituatie met een tekstbericht kan informeren.

alertnl

In het tekst bericht welke verzonden wordt staat specifiek informatie over wat er aan de hand is, en wat je op dat moment het beste kan doen. De dienst werkt op basis van cell broadcast en niet met sms-berichten. Daardoor werkt NL-Alert ook als het netwerk overbelast is. De overheid benadrukt dat NL-Alert gratis en anoniem is.

iPhone:

NL-Alert is nu ook geschikt voor Apple iOS 7. In iOS 7 is de functionaliteit toegevoegd tot NL-Alert. Nu meldt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid dat de alarmdienst nu ook geschikt is voor de nieuwe iPhones waaronder:

  • iPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPhone 5C
  • iphone 5S
Vorig artikelBug in GTA 5 Online maakt singleplayer onspeelbaar
Volgend artikelApple werkt aan oplossing problemen iMessage

1 REACTIE

  1. Op mijn IPhone 5S werkt nl.alert niet, instellingen zijn juist ingesteld dus daar ligt het niet aan. Enig idee wat er aan de hand kan zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in