Apple werkt aan oplossing problemen iMessage

De iMessage berichten app van Apple werkt sinds de lancering van iOS 7 niet altijd even soepel op de iPhones en iPads. Apple heeft de problemen bevestigd en werkt momenteel aan een patch, in de tussentijd zijn er voldoende andere mogelijkheden om iMessage weer werkend te krijgen. iOS 7 bevat enkele bugs, waaronder de problemen met het lockscreen en de iMessage problemen.

imessage-voorbeeld

Sinds iOS 7 kampt een deel van de gebruikers met een niet niet-functionerend iMessage app. De app verstuurd na iOS 7 namelijk geen berichten. De problemen kunnen voorkomen op alle Apple-apparaten met iOS 7 waaronder de iPhone 4, 4S, iPhone 5, iPhone 5C en het nieuwe topmodel de iPhone 5S. Apple werkt momenteel aan een oplossing voor het probleem, wanneer de nieuwe oplossing beschikbaar komt is nog onduidelijk.

Tijdelijke oplossing:

Momenteel is er wel een tijdelijke oplossing beschikbaar. Bij veel gebruikers werkt de app weer na het opnieuw opstarten van de telefoon. Een andere oplossing die lijkt te werken is het uitzetten van iMessage en daarna de netwerkinstellingen te resetten. Heb je een iPhone met een niet werkende iMessage app, dan kan je het beste even bovenstaande methodes uitvoeren.

Vorig artikelNL-Alert ook geschikt voor iPhone 4S,5,5C en 5S
Volgend artikelAndroid 4.3 voor Galaxy S4 uitgelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in