HTC Desire 601 vanaf dit weekend te koop in Nederland

De nieuwe HTC Desire 601 is vanaf dit weekend te koop in Nederland. De nieuwe HTC Desire 601 is een betaalbare smartphone met prima specificatie’s. De telefoon zal verkocht worden voor een adviesprijs van 349 euro en heeft het uiterlijk van de HTC One.

De HTC Desire 601 bevat vele functies welke ook aanwezig zijn bij de HTC One zoals hetzelfde design en Blinkfeed. Verder draait de smartphone op een Qualcomm Snapdragon 400 processor welke een dual processor bevat van 1,4Ghz. Ook beschikt de smartphone over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 540×960 pixels. Naast de dual core processor is er 1GB aan werkgeheugen aanwezig en 8GB intern geheugen. Ook heeft de smartphone een batterij van 2100mAh.

Ook heeft de HTC Desire 601 ondersteuning voor het 4G netwerk. Naast 4g ondersteunt de HTC Desire 601 bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dlna, videobellen met een camera aan de voorzijde en is het geheugen uit te breiden via een micro-sd-kaart, doormiddel van een MicroSD kaart kan je maximaal uitbreiden tot 64GB. De Desire 601 heeft een opvallend uiterlijk, de voorkant heeft namelijk veel weg van de HTC One terwijl de achterkant exact op een HTC One X lijkt.

htc-desire-601-press-image-2

Vorig artikelAmazon werkt aan twee nieuwe smartphones
Volgend artikelUpdate beschikbaar voor GTA Online: Sneller en stabieler

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in