iPad Air kloon met retina scherm te koop voor 150 euro

De Apple iPad Air is momenteel erg populair, de Chinese fabrikanten hebben momenteel de iPad Air zo goed als na gemaakt. De Onda V975M is een iPad Air kloon met retina scherm welke verkocht wordt voor 150 euro, dat is een flink stuk goedkoper als de huidige iPad Air. De Onda V975M tablet beschikt over een retina scherm met een resolutie van 2048×1536 pixels.

Onda_V975M_Quad_Core_06

Qua uiterlijk heeft de tablet veel weg van de ipad Air en qua uiterlijk lijkt de tablet veel op de iPad Mini. De tablet draait op een 2Ghz QuadCore processor van het merk Amlogic. Naast de snelle processor is er ook 1GB aan werkgeheugen aanwezig en 16GB intern geheugen. Doormiddel van een MicroSD kaart kan je het geheugen uitbreiden tot maximaal 32GB. Wel draait de tablet op Android 4.2 met daarover een skin van de fabrikant zelf.

Beschikbaarheid:

De tablet wordt verkocht voor 150 euro via de website van Onda. Wel komt er voor Nederlanders nog verzending en invoerkosten bij waardoor de tablet iets duurder uitkomt dan de 150 euro. Voor 150 euro is de tablet zeker niet slecht aangezien er behoorlijke specificaties aanwezig zijn waaronder een zeer snelle processor.

ONDA_V975M (1)

Vorig artikelLenovo IdeaTab S5000-F tablet te koop in Nederland
Volgend artikelPSN netwerk aanstaande maandag offline vanwege onderhoud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in