Website vuurwerkoverlast.nl weer bereikbaar

De website vuurwerkoverlast is weer bereikbaar na enkele cyberaanvallen. De problemen zijn gisteravond begonnen. “Vanochtend heeft de site twee of drie uur gedraaid, maar aan het eind van de ochtend begon het weer”, zegt Bonte.

vuurwerkoverlast

De intiatiefnemer Arno Bonte laat weten dat hij er vertrouwen in heeft dat de problemen  nu opgelost zijn. Volgens Bonte is de beveiliging van de website flink verhoogt. Waardoor een ddos aanval waarschijnlijk niet meer mogelijk is. Het online meldpunt ging zondagmiddag open. Woensdagavond werd de site ook al bestookt met een ddos-aanval, waardoor die tot donderdagochtend onbereikbaar was.

Vorig jaar was de website ook enkele dagen zo goed als onbruikbaar aangezien er toen ook een grote cyberaanval plaats vond. Waarom de website steeds wordt getroffen is nog onduidelijk, ook is het nog niet duidelijk wie er momenteel achter de acties zit. Op de website van vuurwerkoverlast.nl kunnen mensen terecht die klachten hebben over vuurwerk. Vanaf morgen start de verkoop van het vuurwerk in Nederland, waardoor de meldingen ook zullen toenemen.

Vorig artikelVoorraad Playstation 4 neemt toe in Nederland
Volgend artikelHuawei Ascend Mate 2 opnieuw gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in