Huawei Ascend Mate 2 opnieuw gelekt

De geruchten over de Huawei Ascend Mate 2 blijven opnieuw toenemen. Opnieuw zijn er vandaag vanuit China weer een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Huawei Ascend Mate 2. De smartphone draait op Android en heeft verder veel weg van zijn voorganger.

 huawei-ascend-mate-2-02

De Huawei Ascend Mate 2 komt waarschijnlijk rond januari op de markt. Het design wat op onderstaande afbeelding is te zien van de Huawei Ascend Mate 2 is rond november al eerder uitgelekt. De Huawei Ascend Mate 2 zal een 6.1-inch display krijgen met een resolutie van 720p. Ook draait de smartphone op een quad core 1.6Ghz HiSilicon Kirin 910 processor in combinatie met 2GB aan RAM en een Mali 450 GPU chip. Ook zal de nieuwe Mate 2 beschikken over een 13 megapixel camera en een interne opslagcapaciteit van 16GB.

Wanneer Huawei de nieuwe Ascend Mate 2 op de markt zal gaan brengen is nog onduidelijk, wij verwachten dat dit rond de CES in januari zal gebeuren. Of de Huawei Ascend Mate 2 ook naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk, de kans is aanwezig aangezien Huawei momenteel een grote groei maakt in Nederland.

 

huawei-ascend-mate-2-03-540x357

 

Vorig artikelWebsite vuurwerkoverlast.nl weer bereikbaar
Volgend artikelBol.com geeft opnieuw meer informatie over PS4 levering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in