7 januari nieuwe PS4 levering in Nederland

Aanstaande dinsdag 7 januari komt er bij verschillende winkels weer een nieuwe PS4 levering binnen welke voor een groot gedeelte uitgeleverd zal worden aan de pre-orders. Het is momenteel nog onzeker wanneer er voldoende voorraad komt in de winkel dat je de PS4 direct kan ophalen. De winkels zullen namelijk eerst de pre-orders afleveren voordat ze beginnen met de losse verkoop.

Playstation-4

Vanaf 7 januari komt er weer een nieuwe levering van losse Playstation 4 consoles, dus nog geen kill zone bundels. De kale bundel is momenteel ook direct uit voorraad leerbaar bij Amacon.co.uk. Bij amazon wordt de console momenteel verkocht voor ongeveer 437 GBP wat omgerekend zo’n 500 euro zal zijn. De saturn en mediamarkt laten weten dat er hoog waarschijnlijk vanaf 7 januari nieuwe consoles komen. Een verkoper van Saturn in Hoofddorp laat weten dat er vanaf 7 januari weer een nieuwe levering Playstation 4 consoles zal binnen komen. Ook MediaMarkt Amsterdan verwacht vanaf 7 januari weer een nieuwe levering te ontvangen.

Momenteel kunnen we opmaken dat er bij de Mediamarkt en Saturn om de twee weken een nieuwe levering binnen komt. Bij Mediamarkt en Saturn zijn de zaken een stuk beter op orde dan bij Bol.com aangezien Bol momenteel nog steeds geen informatie kan weergeven over de levering van de console in Nederland.

Vorig artikelSpecificaties nieuwe Galaxy Tab pro 10.1 verschijnen online
Volgend artikelHandleiding Asus VivoTab Note 8 online

29 REACTIES

 1. Nou bij Bol.com kun je nog lang wachten op je ps4. Vandaag mail gehad dat ik er weer niet bij zat en dat ze pas de pre-orders tot 21 okt. Uitgeleverd hebben met de ps4’s die ze vandaag binnen hebben gehad. Schandalig als je weet dat ze bij saturn vorige week zaterdag gewoon in de winkel lagen en al hun pre-orders afgehandeld hebben. Ik ga mijn geld terughalen bij Bol.com.

 2. Niks gehoord van bol dat er wat binnen is. Geld dit alleen voor de mediamarkt en saturn. Heeft iemand 7 januarie iets gehoord?

 3. Is er misschien ook al wat meer bekend over Wehkamp? Ik heb daar eind oktober een bestelling geplaatst en heb ookal een aantal keer een mailtje gehad dat ik niet bij de levering zit maar sinds 20 december heb niet weer een mailtje gehad.. iemand die meer informatie heeft over de levering van Wehkamp?

 4. Ik heb bij GameMania besteld en ze zeiden dat er de 15de ook een levering was en er waren 17 mensen die hadden gepreordered dus ik ben de 18de maar is er wel een console voor me? (Vraag: zijn er meer consoles dan 18?)
  Bedankt

 5. beste site.

  ik heb een vraag weet jij hoe het zit met bart smit waarom hun zo weinig binnen krijgen.

  laten we hopen dat we als gamers snel aan de slag kunnen met de ps4 hier in nederland
  en niet alle maal zo lang hoeft te wachten tot we bricht krijgen dat we de ps4 mogen op hallen bij de winkel het duurt echt lang nu ik heb zelf einde september bestelt bij bart smit sta 2e wachte
  maar ken verhalen van mensen en foto’s gezien van mensen die al ps4 in huis hebben ter wel ze veel later hebben ge pre orderd hebben of zelf helle maal niet.

 6. 16 November besteld bij bol.com en dus al bijna 2 maanden aan het wachten op mijn PS4. Absurd vind ik het hoe bol.com met haar klanten omgaat. Welgeteld 2 keer een mailtje gehad met de info dat ik wéér niet een van de gelukkige ben die hun PS4’s mogen ontvangen. Verder geen feedback van Bol.

  Maarja wat doe je eraan? Voorlopig is het wachten, wachten, wachten…

  • Mensen denk nou eens na! Sony levert iedere keer kleine hoeveelheden PS4 uit. Daar kan Bol toch niks aan doen? Ook ik zit te wachten op Bol maar heb zelf de fout gemaakt laat te bestellen. Je kan van Bol niet verwachten dat ze iedere dag een mail sturen dat jij hem nog niet krijgt! Sony trekt andere landen voor zoals Engeland omdat daar de XBox one al in de verkoop is. Dus als je dan toch wilt mopperen doe dat dan op Sony en niet op Bol!

   • Natuurlijk kan Bol.com hier niets aan doen, echter ben het wel eens met de slechte informatieverstrekking van het bedrijf. Ik heb zelf 21 nov besteld en dezelfde 2 mails gekregen. Wel heb ik op de releasedag de extra controller en 2 games binnen gekregen. Hoe zit dit nu met de 30 dagen bedenktijd bijvoorbeeld? Je verwacht dat Bol hier een bericht over stuurt aangezien zij wegens omstandigheden niet op tijd kunnen leveren, dat zou nu dat extra stukje service en duidelijkheid zijn. Ook zouden zij moeten weten hoezeer deze onduidelijkheid leeft bij de klanten, volg alle forums etc. maar eens. Om geruchten tegen te gaan lijkt het mij niet vreemd om eens een tussentijdse informatiemail te sturen naar alle pre-orders. Bijvoorbeeld wat ze verwachten weg te werken met een volgende levering, niemand heeft een idee welke ordergrootte men aan moet denken. Laat ze weten wat ze verwachten te krijgen en waar men dan staat als je eind november besteld en betaald hebt. Ze steken nu erg makkelijk hun kop in het zand, vingers in de oren en hopen dat het goed komt. Vooral het feit dat bij Bol de pre-orders al betaald zijn geeft toch een zekere verplichting tot verstrekken van informatie, hoe moeilijk dit ook is.
    Hoop snel een pakketje aan de deur te krijgen…

  • Je moet bij bol nooit supllen bestellen die niet leverbaar zijn. Heb daar een jaar of 2 terig mij ps3 ook besteld. Na 2 maande (+- 4 weken stond er) nog niks dus ik hem maar bij whekamp besteld. Wilde ik een extra controller kopen (ook bij bol) was niet op vooraad dus gwn besteld. Ook maar afgezegt naar 4 weken wachten terwijl de lever datum 1 a 2 weken was. Daarom heb ik nu voor mediamarkt gekozen. Triest eigenlijk maar tip voor in de toekomst, nooit meer iets bij bol kopen als het niet direct leverbaar is.

 7. Ik wil nu een bestelling doen bij mediamarkt aangezien ze een grote levering krijgen als ik hem nu bestel wanneer zal ik hem ontvangen n

  • wie zegt dat er een grote levering komt? Je kan eerder weer een kleine levering verwachten. Om de 2 weken een kleine levering.. Dus wachten wachten wachten

 8. Ik heb bij GameMania besteld en ze zeiden dat er de 15de ook een levering was en er waren 17 mensen die hadden gepreordered dus ik ben de 18de maar is er wel een console voor me? (Vraag: zijn er meer consoles dan 18?)
  Bedankt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in